Τρόποι Αποστολής

Όσες παραγγελίες αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τη 13:00 μ.μ. Οποιαδήποτε παραγγελία πραγματοποιηθεί αργότερα αποστέλλονται στην συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία την επομένη εργάσιμη.

Οι παραγγελίες που αποστέλλονται με εταιρεία Courier θα πρέπει να ολοκληρώνονται μέχρι τις 16:00 μ.μ. Σε διαφορετική περίπτωση θα αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Αποστολή με Courier
Η αποστολή των εμπορευμάτων γίνεται με την ΕΛΤΑ Courier. Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ.
Xρεώσεις:
• Από 0-2 κιλά -> 2,0 ευρώ
• Τα 3 κιλά 3,0 ευρώ
• Τα 4 κιλά 4,0 ευρώ
• Τα 5 κιλά 5,0 ευρώ
• Τα 6 κιλά 6,0 ευρώ
• Τα 7 κιλά 7,0 ευρώ
• Κάθε επιπλέον κιλό επιβαρύνεται με 1 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).

Για βαριά αντικείμενα συνίσταται η μεταφορά μέσω μεταφορικής εταιρείας.

*Η αντικαταβολή χρεώνεται επιπλέον με 2.50 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

*Σε περιπτώσεις όπου ο πελάτης επιθυμεί παράδοση σε συγκερκιμένη ώρα και μέρα καθώς και για παραδόσεις Σαββάτου επιβαρύνεται επιπλέον την υπηρεσία.

Αποστολή μέσω μεταφορικής εταιρίας

Στην περίπτωση που το κόστος της courier κρίνετε υψηλό μπορούμε να αποστείλουμε τα προιόντα με πρακτορείο της επιλογή σας. Η παράδοση στο πρακτορείο γίνετε την επόμενη εργάσιμη ημέρα απο την παραγγελία. Ο τρόπος πληρωμής σε αυτή την περίπτωση γίνετε αποκλειστικά με τραπεζική κατάθεση ή μεσω πιστωτικής κάρτας.

Τα έξοδα αποστολής με μεταφορική είναι κατά προσέγγιση. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας, πριν την αποστολή βαριών αντικειμένων ή για κοντινές αποστάσεις, για να βρούμε την πιο οικονομική λύση. Επίσης μπορείτε εφόσον επιθυμείτε να στείλουμε την παραγγελία με την μεταφορική που επιθυμείτε και να πληρώσετε στην παράδοση.

Για δυσπρόσιτες περιοχές ή νησιά παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας, πριν την παραγγελία για τον υπολογισμό των μεταφορικών. Εξαιρούνται τα νησιά: Χίος,Μυτιλήνη,Ρέθυμνο,Χανιά,Ηράκλειο,Λήμνος και Κέρκυρα  όπου η αποστολή γίνεται απευθείας. Στα νησιά η πληρωμή γίνεται μόνο με τραπεζική κατάθεση ή μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας.  Η εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη στην περίπτωση που προχωρήσετε στην παραγγελία, χωρίς προηγούμενη επικοινωνία για τον ακριβή υπολογισμό των μεταφορικών. Οι μεταφορικές εταιρίες δεν πραγματοποιούν παραδόσεις Σάββατο.

Στα βαρέλια λιπαντικών η αποστολή γίνεται μόνο μέσω μεταφορικής .Η πληρωμή των εμπορευμάτων γίνεται μόνο με κατάθεση χρημάτων ή μέσω πιστωτικής.

Οι μπαταρίες αποστέλλονται μόνο με μεταφορική εταιρία και η πληρωμή τους γίνεται μόνο με κατάθεση χρημάτων ή μέσω πιστωτικής κάρτας. Κάποιες μεταφορικές παρέχουν δυνατότητα αντικαταβολής, σ’ αυτή την περίπτωση η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται μόνο με μετρητά στο συνεργαζόμενο πρακτορείο.

Η χρέωση της μεταφορικής εταιρείας αφορά παραλαβή από το πρακτορείο μόνο και όχι παραδόσεις κατ’ οίκον.

Οι μεταφορικές εταιρείες παραμένουν κλειστές μέχρι 20 Αυγούστου. Οι παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν από 10 Αυγούστου θα παραδοθούν στις μεταφορικές από τις 20 Αυγούστου και έπειτα .

Παραλαβή από το κατάστημα
Παραλαβή από το κατάστημα, χωρίς χρέωση, από Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 17:00