Τρόποι Αποστολής

Αποστολή με Courier
Η αποστολή των εμπορευμάτων γίνεται με την ΕΛΤΑ Courier. Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ.
Xρεώσεις:
• Από 0-2 κιλά -> 2,0 ευρώ
• Τα 3 κιλά 3,0 ευρώ
• Τα 4 κιλά 4,0 ευρώ
• Τα 5 κιλά 5,0 ευρώ
• Τα 6 κιλά 6,0 ευρώ
• Τα 7 κιλά 7,0 ευρώ
• Κάθε επιπλέον κιλό επιβαρύνεται με 1 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).

Για βαριά αντικείμενα συνίσταται η μεταφορά μέσω μεταφορικής εταιρείας.

*Η αντικαταβολή χρεώνεται επιπλέον με 1 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

*Σε περιπτώσεις όπου ο πελάτης επιθυμεί παράδοση σε συγκερκιμένη ώρα και μέρα καθώς και για παραδόσεις Σαββάτου επιβαρύνεται επιπλέον την υπηρεσία.

Αποστολή μέσω μεταφορικής εταιρίας

Στην περίπτωση που το κόστος της courier κρίνετε υψηλό μπορούμε να αποστείλουμε τα προιόντα με πρακτορείο της επιλογή σας. Η παράδοση στο πρακτορείο γίνετε την επόμενη εργάσιμη ημέρα απο την παραγγελία. Ο τρόπος πληρωμής σε αυτή την περίπτωση γίνετε αποκλειστικά με τραπεζική κατάθεση ή μεσω πιστωτικής κάρτας.

Τα έξοδα αποστολής με μεταφορική είναι κατά προσέγγιση. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας, πριν την αποστολή βαριών αντικειμένων ή για κοντινές αποστάσεις, για να βρούμε την πιο οικονομική λύση. Επίσης μπορείτε εφόσον επιθυμείτε να στείλουμε την παραγγελία με την μεταφορική που επιθυμείτε και να πληρώσετε στην παράδοση.

Για δυσπρόσιτες περιοχές ή νησιά παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας, πριν την παραγγελία για τον υπολογισμό των μεταφορικών,εξαιρούνται τα νησιά του Ιονίου,Χίος,Μυτιλήνη,Ρέθυμνο,Χανιά,Ηράκλειο,Θάσος,και η Λήμνος όπου η αποστολή γίνεται απευθείας. Στα νησιά η πληρωμή γίνεται μόνο με τραπεζική κάταθεση ή μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας.  Η εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη στην περίπτωση που προχωρήσετε στην παραγγελία, χωρίς προηγούμενη επικοινωνία για τον ακριβή υπολογισμό των μεταφορικών.

Στα βαρέλια λιπαντικών η αποστολή γίνεται μόνο μέσω μεταφορικής .Η πληρωμή των εμπορευμάτων γίνεται μόνο με κατάθεση χρημάτων ή μέσω πιστωτικής.

Οι μπαταρίες αποστέλλονται μόνο με μεταφορική εταιρία και η πληρωμή τους γίνεται μόνο με κατάθεση χρημάτων ή μέσω πιστωτικής κάρτας.

Η παραλαβή των παραγγελιών σας γίνεται απο το πρακτορείο της μεταφορικής εκτός από μεταφορικές που εκτελλούν δρομολόγια διανομών.

Παραλαβή από το κατάστημα
Παραλαβή από το κατάστημα, χωρίς χρέωση, από Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 17:00 και Σαββάτο 9:00-14:00.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως για τους μήνες Ιούλιο – Αύγουστο τα Σάββατα θα είμαστε κλειστά.