Παγκόσμια πρεμιέρα στο Los Angeles

Eπίσημη πρεμιέρα στο Los Angeles για το αναμενόμενο από καιρό νέο ανοιχτό μοντέλο της ιταλικής εταιρείας.


Σχεδιαστικά το νέο Fiat 124 Spider ακολουθεί μια διαφορετική οδό σε σύγκριση με τον Ιάπωνα αδελφό του, το Mazda MX-5, υιοθετώντας μεγαλύτερα εμπρός και πίσω φωτιστικά σώματα, αλλά και ένα αμάξωμα με μεγαλύτερο μέγεθος. Ασφαλώς αυτό επιβεβαιώνει το γεγονός ότι το νέο 124 Spider δεν θα είναι απλά ένα Mazda MX-5 με ιταλικά λογότυπα, αλλά για μια αυτόνομη πρόταση με τη δική της προσωπικότητα σε επίπεδο αισθητικής και διαφοροποιημένες επιλογές στα επιμέρους μηχανικά μέρη.


Μηχανικό σύνολο του μοντέλου, που έρχεται να αναβιώσει ένα μεγάλο όνομα της δεκαετίας του ’60 για τους Ιταλούς, είναι ο υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας MultiAir των 1.4 λίτρων της Fiat Powertrain Technologies, με ισχύ 140 ίππων, ο οποίος συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων των έξι σχέσεων ή προαιρετικά με αυτόματο των επίσης έξι.


Η Fiat θα πουλήσει τις πρώτες 124 μονάδες του νέου της ανοιχτού μοντέλου στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, ως περιορισμένη έκδοση Prima Edizione Lusso. Κάθε αυτοκίνητο της έκδοσης αυτής θα έχει αριθμημένο αναμνηστικό σήμα και θα προσφέρεται αποκλειστικά σε Azzurro Italia (μπλε) χρώμα. Το Fiat 124 Spider των αμερικάνικων προδιαγραφών έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στην αγορά το καλοκαίρι του 2016.

 

Πηγή :Autobild

Τα πάντα για το αυτοκίνητο! Απόρριψη