Επιστροφή Προϊόντων
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε ή/και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών, είτε επειδή αντιμετωπίσατε κάποιο πρόβλημα στη διαδικασία παραγγελίας ή εντοπίσατε πρόβλημα σε κάποιο προϊόν, είτε επειδή αλλάξατε γνώμη.
Προϋποθέσεις για περιπτώσεις προβλήματος με τη διαδικασία της παραγγελίας ή το ίδιο το προϊόν
Σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της  Allaboutcar:

α) πωλήθηκαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας (λάθος στην λήψη της παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένα κατά την μεταφορά ή με κακή συσκευασία)

β) υπήρξε πρόβλημα / πραγματικό ελάττωμα στο προϊόν (λειτουργίας ή ποιότητας) το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος και εφόσον η εγγύηση έχει δοθεί από την Allaboutcar. Δεν εμπίπτουν σε αυτή την περίπτωση προϊόντα που καλύπτονται από εγγυήσεις τρίτων όπως από τον κατασκευαστή του προϊόντος ή τον αντιπρόσωπό του.

Θα πρέπει το προϊόν προς επιστροφή-αντικατάσταση να συνοδεύεται απαραίτητα από τα έγγραφα που συνόδευαν το προϊόν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ), να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε από τον πελάτη και η συσκευασία του να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν. Σε περίπτωση που η αγορά αφορούσε παραστατικό (Τιμολόγιο) τότε η επιστροφή θα γίνεται δέκτη εφόσον υπάρχει το Δελτίο αποστολής επιστροφής, σε διαφορετική περίπτωση δεν θα μπορεί να επιστραφεί στο κατάστημα μας.

Σε αυτή τη περίπτωση τα έξοδα επιστροφής και αντικατάστασης του προϊόντος επιβαρύνουν την εταιρία.

Προϋποθέσεις για περιπτώσεις αλλαγής γνώμης
Σε περίπτωση που αλλάξατε γνώμη και επιθυμείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα που προμηθευτήκατε από το allaboutcar, τα προϊόντα θα πρέπει να μην έχουν χρησιμοποιηθεί, να βρίσκονται στην κατάσταση που παραλήφθηκαν, πλήρη και χωρίς φθορές, η συσκευασία τους να είναι αυτή που κανονικά τα συνοδεύει  και να είναι σε άριστη κατάσταση, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία τα συνόδευαν (π.χ. ΔΑΤ, Απ. Λιανικής κ.ο.κ) κατά την παράδοση.
Σε αυτήν την περίπτωση τα έξοδα επιστροφής και αντικατάστασης επιβαρύνουν τον αγοραστή.

Σε κάθε περίπτωση από τις παραπάνω, κάθε επιστροφή ή/και αντικατάσταση θα πρέπει να πραγματοποιείται εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία αγοράς.

Όροι Εγγύησης & Επιστροφών Μπαταριών:

Σε περίπτωση που διαγνωστεί ελάττωμα στην μπαταρία τότε θα πρέπει να παραδοθεί στο κατάστημα μας για έλεγχο, προσκομίζοντας το παραστατικό αγοράς. Εάν το προϊόν διαπιστωθεί κατά τον ελέγχο άρτιο τότε επιστρέφεται στον αποστολέα και τα μεταφορικά κόμιστρα επιβαρύνουν τον ίδιο.

Σε περίπτωση που το προϊόν είναι ελαττωματικό τότε γίνεται αντικατάστασή του και επιστρέφεται στον αποστολέα με τα μεταφορικά έξοδα να επιβαρύνουν την Allaboutcar.gr

Η διαδικασία έλεγχου διαρκεί από 1-4 εργάσιμες ημέρες .

Δεν είναι εφικτή η αποστολή καινούργιας μπαταρίας προτού ολοκληρωθεί ο έλεγχος της.

Η εγγύηση καλύπτει την αντικατάσταση της ίδιας μόνο μπαταρίας και όχι σε αγορά νέας καλύπτοντας την διαφορά

Επιστροφές χρημάτων δεν πραγματοποιούνται από το κατάστημα μας.