Όσες παραγγελίες αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τη 13:30 μ.μ. Οποιαδήποτε παραγγελία πραγματοποιηθεί αργότερα αποστέλλονται στην συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία την επομένη εργάσιμη.

 

Οι παραγγελίες που αποστέλλονται με εταιρεία Courier θα πρέπει να ολοκληρώνονται μέχρι τις 17:00 μ.μ. Σε διαφορετική περίπτωση θα αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Αποστολή με Courier
Η αποστολή των εμπορευμάτων γίνεται με την ΕΛΤΑ Courier και την Speedex. Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ.
Χρεώσεις


• Από 0-2 κιλά -> 2,0 ευρώ
• Τα 3 κιλά 3,0 ευρώ
• Τα 4 κιλά 4,0 ευρώ
• Τα 5 κιλά 5,0 ευρώ
• Τα 6 κιλά 6,0 ευρώ
• Τα 7 κιλά 7,0 ευρώ
• Κάθε επιπλέον κιλό επιβαρύνεται με 1 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).


Σε περίπτωση που η παραγγελία παραμείνει στα γραφεία Courier πάνω από 7 εργάσιμες τότε το δέμα επιστρέφει στο  κατάστημα μας και η παραγγελία σας ακυρώνεται αυτόματα. Σε περίπτωση που επιθυμείτε αποστολή ξανά της παραγγελίας τότε επιβαρύνεστε τα μεταφορικά κόμιστρα καθώς και θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελία.


Για βαριά αντικείμενα συνίσταται η μεταφορά μέσω μεταφορικής εταιρείας.


*Η αντικαταβολή χρεώνεται επιπλέον με 2,50 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

*Σε περιπτώσεις όπου ο πελάτης επιθυμεί παράδοση σε συγκεκριμένη ώρα και μέρα καθώς και για παραδόσεις Σαββάτου επιβαρύνεται επιπλέον την υπηρεσία.

Για την ταχύτερη παραλαβή των παραγγελίων σας μπορείτε να επιλέγετε τον παρακάτω τρόπο αποστολής.


Αποστολή βαρέων αντικειμένων με ΕΛΤΑ Courier:

Μεταφορική Ελτα Courier:

Από 11-15 kg μεταφορικά 7,00€

Από 15-20 kg μεταφορικά 9,00€

Από 20-25 kg μεταφορικά 11€

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ: 2,50€

 

  • Η παραγγελία σας παραδίδεται σε σας εντός 1-2 εργάσιμων ημερών, 1 ήμερα επιπλέον σε απομακρυσμένες περιοχές, και παραδίδετε κατ’ οίκον.  Η δυνατότητα αντικαταβολής υποστηρίζεται  & χρεώνεται 2,50€ αλλά εξοφλείται μονό με μετρητά στο συνεργαζόμενο πρακτορείο.

 

 

 

  • Η αποστολή μέσω της μεταφορικής ΕΛΤΑ Courier ισχύει μόνο για δέματα με τα παραπάνω κιλά . Για λιγότερα ή περισσότερα κιλά ισχύει ο κανόνας την Courier και ο κανόνας την μεταφορικής εταιρείας (φορτοταξί).

 Αποστολή μέσω μεταφορικής εταιρίας

Στην περίπτωση που το κόστος της courier κρίνετε υψηλό μπορούμε να αποστείλουμε τα προϊόντα με πρακτορείο μεταφορών. Η παράδοση στο πρακτορείο γίνετε την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την παραγγελία, εξαιρούνται οι περιοχές που εξυπηρετούνται με μεταφόρτωση και τότε η παραγγελία παραδίδεται σε 2-3 εργάσιμες ημέρες. Ο τρόπος πληρωμής σε αυτή την περίπτωση γίνετε αποκλειστικά με τραπεζική κατάθεση ή μέσω πιστωτικής κάρτας.


Στα βαρέλια λιπαντικών η αποστολή γίνεται μόνο μέσω μεταφορικής .Η πληρωμή των εμπορευμάτων γίνεται μόνο με κατάθεση χρημάτων ή μέσω πιστωτικής.


Οι μπαταρίες αποστέλλονται μόνο με μεταφορική εταιρία και η πληρωμή τους γίνεται μόνο με κατάθεση χρημάτων ή μέσω πιστωτικής κάρτας. Κάποιες μεταφορικές παρέχουν δυνατότητα αντικαταβολής, σ’ αυτή την περίπτωση η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται μόνο με μετρητά στο συνεργαζόμενο πρακτορείο. Μόλις ολοκληρώνεται την παραγγελία σας επικοινωνούμε μαζί σας ώστε να σας επιβεβαιώσουμε την δυνατότητα αντικαταβολής στην περιοχή σας.


Η αντικαταβολή χρεώνεται 1.50€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.


Τα έξοδα αποστολής με μεταφορική είναι κατά προσέγγιση. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας, πριν την αποστολή βαριών αντικειμένων ή για κοντινές αποστάσεις, για να βρούμε την πιο οικονομική λύση. Επίσης μπορείτε εφόσον επιθυμείτε να στείλουμε την παραγγελία με την μεταφορική που επιθυμείτε και να πληρώσετε στην παράδοση.

Για δυσπρόσιτες περιοχές ή νησιά παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας, πριν την παραγγελία για τον υπολογισμό των μεταφορικών.


Εξαιρούνται τα νησιά:

Χίος,Μυτιλήνη,Άγιος Νικόλαος,Ρέθυμνο,Χανιά,Ηράκλειο,Λήμνος,Κέρκυρα,Ζάκυνθο,Κεφαλλονιά  όπου η αποστολή γίνεται απευθείας. Στα νησιά η πληρωμή γίνεται μόνο με τραπεζική κατάθεση. Σε οποιοδήποτε άλλο νησί θα πρέπει να γίνει επικοινωνία με το κατάστημα ώστε να υπολογιστεί το ακριβές κόστος παράδοσης και μεταφόρτωσης της μεταφορικής.  Η εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη στην περίπτωση που προχωρήσετε στην παραγγελία, χωρίς προηγούμενη επικοινωνία για τον ακριβή υπολογισμό των μεταφορικών. Οι μεταφορικές εταιρίες δεν πραγματοποιούν παραδόσεις Σάββατο.Η χρέωση της μεταφορικής εταιρείας αφορά παραλαβή από το πρακτορείο μόνο και όχι παραδόσεις κατ’ οίκον. 


Παραλαβή από το κατάστημα

Παραλαβή από το κατάστημα, χωρίς χρέωση, από Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 17:00


Σε περίπτωση που δεν γίνει η παραλαβή της παραγγελίας σας από το κατάστημα μας ή η ολοκλήρωση της μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας εντός 14 ημερών τότε ακυρώνεται αυτόματα από το σύστημα.

 

 


Σας ευχαριστούμε πολύ!